Over

Electrosoft is van start gegaan in 1996 als éénmanszaak. In 2000 werd de vennootschap “Electrosoft bvba” opgericht. In de beginperiode was de uitvoering van elektrische installaties onze hoofdactiviteit. Na enige tijd en een aantal projecten later bleek dat er nood was aan bedrijven die alle verschillende systemen en technieken samen kon brengen tot één geïntegreerd geheel. Geleid door de uitgevoerde projecten, de vragen en wensen van onze klanten zijn we meer en meer gaan werken in de richting van systeemintegratie en hebben op dit vlak dan ook een ruime ervaring opgedaan.

In deze dynamische wereld kan je natuurlijk niet teren op de verworven ervaring. Daarom nemen we ook regelmatig deel aan bijscholingen en infosessies bij onze leveranciers, gaan we op zoek naar nieuwe producten op beurzen in binnen- en buitenland en voeren we testen uit met diverse systemen. Alle nieuwe interessante producten of concepten worden dan ook in onze toonzaal aangebracht.

Onze toonzaal is een weerspiegeling van onze kennis en het productenaanbod en vormt een volledig werkend geheel zodat U en Uw klant zich een perfect beeld kunnen vormen van de werking van een dergelijk installatie. Voor elk van uw projecten wordt een gepersonaliseerd totaal concept opgemaakt. Gezien de diversiteit aan projecten kan er niet met standaard oplossingen worden gewerkt en om het ganse voor u als installateur overzichtelijk te houden gebeurt alles in eigen beheer zodat u maar één aanspreekpunt hebt.

In een project worden alle systemen geïntegreerd zoals domotica, verlichting, telefonie, PC-netwerken, parlo-/videofonie, kabel-TV distributie, automatisering van poorten-hekkens-rolluiken-gordijnen-zonweringen, audio, video, camerabewaking, multimedia, alarmsysteem, branddetectie, verwarming en koeling via warmtepomp, ventilatie, enz…


“Electrosoft is sinds 1996 een gevestigde waarde als installatiebedrijf in de electriciteitsector.”