Domotica

KNX

Met KNX Home Control kiest u voor een moderne elektrische installatie die in uw dagelijks leven zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het comfort, een efficiënt energiebeheer en een optimale veiligheid.

Denk ook aan KNX Home Control als investering voor de toekomst zodat u voorbereid bent op de groei van uw gezin, een andere werksituatie of de mogelijkheid om langer zelfstandig in uw woning te kunnen blijven wonen.

KNX Home Control onderscheidt zich door techniek op mensenmaat en door het gebruik van 2 open communicatiestandaarden.

Gira

Het Gira KNX-systeem is een intelligente oplossing voor netwerken en besturen van gebouwentechniek. De KNX-standaard, zowel wonen als werken, is niet alleen handiger en veiliger geworden, maar ook energie-efficiënter en zuiniger.

Loxone

Loxone verandert het leven binnen uw vier muren. Leven op automatisch piloot is de kerngedachte. Een woning die weet wat haar bewoners willen, met hen meedenkt en duizenden taken uit handen neemt. Noem het gerust het ‘nieuwe wonen’.

Producten en oplossingen die perfect samenwerken, zich makkelijk laten installeren en bovendien betaalbaar zijn. Kortom: de meest krachtige hard- en software die 100% op een Smart Home is afgestemd.

Miniserver

Met de Loxone Miniserver maak je gemakkelijk een intelligent systeem voor je verlichting, verwarming, alarm, multimedia, enz. De Loxone miniserver is het startpunt van je eigen domotica installatie, waarbij je alles zelf kunt! De Miniserver bestaat uit een huiscentrale waarop je direct de eerste lampen en schakelaars kunt aansluiten. Daarbij komt ook alle software voor de configuratie en een mooie app voor de bediening. Heb je meer, bijzondere verlichting die je wilt besturen? Of wil je ook je verwarming, de tv, de zonwering aansturen? Pak de juiste extensie erbij, en je hebt alle touwtjes in handen.