Audio

Sonos

Sonos is een modulair draadloos muzieksysteem. Dit systeem stelt je in staat om op verschillende plekken in huis naar verschillende muziek te luisteren.

Luister bijvoorbeeld naar klassieke muziek in de badkamer, jazz in de woonkamer, een opname van natuurgeluiden in de werkkamer en je favoriete internetradiozender in de keuken.

Sonos is een draadloos multiroom muziek systeem.
Met één controller bepaal jij naar welke muziek je luistert in welke kamer en welk volume je in iedere kamer hanteert. Maar je hoeft Sonos natuurlijk niet te gebruiken om naar muziek te luisteren. Dit systeem geeft je tevens toegang tot maar liefst 100.000 internetradiozenders. Daarnaast is het mogelijk om overal in huis het geluid van je tv af te spelen. Hierdoor mis je zo weinig mogelijk van je favoriete tv-serie of die spannende film als je even naar de keuken of de de badkamer loopt. SONOS biedt je een gebruiksvriendelijk, draadloos HiFi-systeem dat muziek streamt naar elke kamer in huis. De SONOS-productlijn bestaat uit verschillende spelers, versterkers, een bridge en meer. Sluit een van je spelers aan op je router en verbind je SONOS-apparatuur daarna draadloos met een druk op de knop. Staat je SONOS-speler niet in de buurt van je router? Gebruik dan de SONOS ZoneBridge en sluit deze aan op de router. Hiermee creeer je een uniek draadloos netwerk waarmee je alle overige SONOS-spelers verbindt.