Diensten

Adviseren

In een samenwerking met u als partner-installateur is dit onze belangrijkste taak. Het vormen van een technische ruggengraat waarop u te allen tijde kan terugvallen met vragen en problemen dit zowel in de offerte- als de uitvoeringsfases van uw projecten.

Toonzaal

Onze ervaring leert ons dat het niet altijd even makkelijk is om een project van enige complexiteit te verkopen op folders en catalogen.Als partner-installateur kan u gebruik maken van onze domoticatoonzaal, waar alle systemen “Up en Running” zijn dwz dat alles in werking is. Op deze manier geeft u het beste beeld aan de klant van wat hij later van zijn installatie kan verwachten. De klant zelf krijgt ook meer vertrouwen als hij een werkend geheel te zien krijgt. De toonzaal kan bezocht worden op het tijdstip dat voor u en uw klant het beste past, tijdens weekdagen overdag of ’s avonds, maar ook in het weekend.

Offertes

Alle offertes aan de eindklant worden natuurlijk door u opgemaakt, maar bij deze taken kunnen wij eveneens helpen of zelfs naar u toe gedetailleerde offertes opmaken.

Opstellen technische documentatie

Bij elke bestelling worden door ons, indien nodig, de technische plannen opgesteld nodig voor de uitvoering van de werken.

Magazijn

Voor de partner-installateurs bestaat ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot ons magazijn via een persoonlijke toegangscode. Dit kan nuttig zijn voor het ophalen van een bestelling wanneer het u best past of indien u dringend voor een bepaald werk of een herstelling van materiaal nodig hebt.

Certificatie & Apparatuur

Voor een aantal technieken heeft u een certificaat of erkenning nodig, voor andere heeft u speciale apparatuur nodig. Ik denk hier vooral aan alarmsystemen, EIB-Domotica, programmeerbare audiosystemen, airco en warmtepompen, enz…. Indien u niet genoeg van deze installaties uitvoert op jaarbasis, loont het voor sommige installateurs niet de moeite om te investeren in opleiding, bijscholing, meetapparatuur, software, enz… Deze taken kan Electrosoft op zich nemen zodat u een totaal pakket van diensten en producten aan uw klant kan aanbieden.